Risicowaarschuwing

Vermageren vergt inspanning! Zie je teksten waarin je beloofd wordt dat je op enkele weken tijd 10 kilo kan afvallen? Denk dan maar aan het gezegde “als het te mooi is om waar te zijn, dan is dat waarschijnlijk ook zo”. Snel vermageren is niet mogelijk, wees dus steeds alert bij het bekijken van advertenties.

risico-waarschuwingVia deze weg wensen we u dan ook te waarschuwen over het productenaanbod dat op internet terug te vinden is. We raden niemand aan om afslankingspillen of voedingssupplementen te kopen via het internet, maar steeds deze aankoop te verrichten bij een geregistreerd apotheker die u kan assisteren en adviseren bij uw beslissing. Wie pillen koopt om te vermageren, weet immers nooit in hoeverre deze legaal zijn en welke stoffen deze bevatten. Sommige van deze pillen kunnen zelfs uw gezondheid schaden.

Wees dus steeds argwanend tegenover producten die online verkocht worden, zelfs als ze op deze website vermeld worden. Het is mogelijk dat wij producten op deze website vermelden, maar het uiteindelijke risico ligt volledig bij u. We verkopen geen afslankingsproducten. Geen enkele vorm van inhoud mag worden gezien als aanbeveling tot aankoop in welke vorm dan ook. Ons doel is informatie te verschaffen.

Eventueel verlies of schade kan dan ook niet aansprakelijk worden gesteld aan vermageren.eu of diens auteurs. Schade door technische fouten, virussen of verkeerde info kan niet worden verhaald op de beheerders van Vermageren.eu. Alle inhoud van deze website is louter informatief en steeds vrijblijvend. Op vermageren.eu trachten we u zo goed als mogelijk te informeren, doch je bent zelf verantwoordelijk voor het beoordelen van deze informatie.

Afvallen gaat vaak hand in hand gepaard met een gezonde levensstijl. Een aantal producten die wij promoten zullen onder de vorm zijn van E-books. Je kan zelf op de verkooppagina van de aanbieder beoordelen in hoeverre het aansluit bij jouw levensstijl en toepassen waar je zelf nodig acht. Koop geen vermageringspillen online!

Tips om een goed online product te herkennen:

  • Geen ongeloofwaardige beloftes (10kg afvallen in 2 weken? –> Let hier mee op!)
  • Toegang verkrijgen tot een Facebook Groep waar mensen ervaringen kunnen delen met elkaar is steeds een goed teken van vertrouwen
  • Niet tevreden, geld terug garantie
  • Zoek ervaringen op verschillende websites en forums. Vaak verschijnt daar de ware aard van een product.
  • Lees de kleine letters: Let op dat je je niet inschrijft op een abonnement!

Zelf een ervaring delen?

Wil je zelf een ervaring met een product delen? Schrijf een recensie waarin je uitlegt hoe je het product in kwestie hebt leren kennen, wat het product inhoud en wat je indrukken zijn en welke resultaten het heeft teweeg gebracht. Wij publiceren voor jou integraal deze tekst om andere te waarschuwen of te informeren. Neem hiervoor contact op via het contactformulier.