E-zine

Sterren en hun diëten

Celebrities hebben een bijzonder hectisch en eigenlijk ronduit ongezond leven. De vele hapjes tussendoor, de talrijke feestjes en het vaak wakker blijven tot in de late uurtjes eisen vaak hun tol. Om er goed en fit uit te blijven zien kiezen de meeste sterren er dan ook voor om een strikt dieet te volgen. Op deze manier hopen ze hun ongezonde levensstijl toch grotendeels te kunnen compenseren.

Het spreekt voor zich dat veel mensen die bijvoorbeeld met overgewicht kampen maar wat graag een voorbeeld willen nemen aan deze sterren. Ben jij ook benieuwd welk dieet jouw favoriete acteur, actrice, zanger of zangeres volgt? Lees dan snel verder en ontdek het dieet van enkele van ‘s werelds grootste sterren!

Het dieet van Angelina Jolie

Angelina JolieEigenlijk werd het detox dieet internationaal bekend door Beyonce. Zij volgde het dieet omwille van haar rol in Dreamgirls, maar tegenwoordig volgen nog veel meer sterren dit toch wel bijzondere dieet. Eén van de bekendste voorbeelden is ongetwijfeld Angelina Jolie. Het prachtige lichaam van deze Amerikaanse actrice werd grotendeels verkregen door een combinatie van stevige workouts en het detox dieet.

Het detox dieet zorgt er overigens niet alleen voor dat je wat gewicht zal verliezen, daarnaast maakt het, het ook nog eens mogelijk om je lichaam te reinigen waardoor je, je veel beter in je vel zal voelen.

Het dieet van Robbie Williams

Robbie WilliamsRobbie Williams is één van ‘s werelds grootste en bekendste zangers, maar ook hij wordt verplicht tot het volgen van een dieet om zijn hectische levensstijl op te kunnen vangen. Williams heeft er voor gekozen om de extra kilo’s te lijf te gaan met behulp van het zogenaamde Atkins dieet. Deze vorm van diëten richt zich op het zoveel mogelijk vermijden van koolhydraten.

Brood, pasta, rijst, suiker, gebak, frisdrankjes en patat dienen in dit geval absoluut te worden vermeden. Net omdat je zo weinig koolhydraten binnen krijgt gaat je lichaam over het verbranden van vet. Op deze manier worden zowel op korte als op lange termijn goede resultaten verkregen. Niet voor niets is het Atkins dieet dan ook één van ‘s werelds populairste dieetvormen.

Het dieet van Nicole Kidman

Nicole KidmanNicole Kidman staat in de boeken als één van ‘s werelds bekendste en tevens ook beste actrices. Het is dan ook absoluut niet zo vreemd dat deze actrice er voor heeft gekozen om het enige, echte sterren-dieet te volgen. Het zogenaamde South Beach dieet wordt het sterren-dieet genoemd omdat het niet alleen afkomstig is uit Miami, maar omdat het ook door heel veel sterren wereldwijd wordt gevolgd.

Deze dieetvorm is in het bijzonder interessant omdat ze relatief eenvoudig vol te houden valt. Dit wordt veroorzaakt door het feit dat je alleen zogenaamde “goede koolhydraten” mag eten. Het dieet werkt daarnaast met drie verschillende fases waardoor je niet meteen al je eetgewoontes over boord dient te gooien. Vooral het relatief eenvoudige en opbouwende karakter van het sterren-dieet zorgt er voor dat veel mensen uit de film- en showbusiness tot deze vorm van diëten wordt aangetrokken.

Het dieet van Jennifer Lopez

Jennifer LopezDie ene andere wereldster, namelijk Jennifer Lopez kiest dan weer voor een compleet ander dieet. Lopez volgt om haar strakke lichaam te behouden dan ook het Dukan-dieet. Deze vorm van diëten is een stuk zwaarder dan boven genoemde omdat het uitgaat van het principe dat door vetten en koolhydraten te vermijden de vetreserves in het lichaam kunnen worden aangesproken. Deze voedingstoffen worden dan ook vervangen door proteïnen.

Het dieet verloopt steevast in vier fasen waarbij je tijdens de eerste (dikke) week uitsluitend proteïnen mag eten. Langzaam maar zeker wordt dit na afloop van die week aangevuld met groenten tot je het gewenste gewicht hebt bereikt. Let op, ook na het bereiken van je streefgewicht dien je verder te diëten om het zogenaamde jojo-effect tegen te gaan.

Het dieet van Kylie Minogue

Kylie MinogueTot slot nemen we nog even het dieet van niemand minder dan Kylie Minogue onder de loep. De Australische is namelijk een zeer grote aanhangster van het zogenaamde v-dieet. Deze omstreden dieetvorm verschilt op diverse vlakken in vergelijking met andere diëten op de markt.

Zo mag je bij het Montignac-dieet in principe alles eten, alleen doet het er toe wanneer je het eet en vooral met wat je het combineert, een gewaagde stelling die in het verleden toch reeds haar doeltreffendheid heeft bewezen. Ben je op zoek naar een haalbaar dieet dat ook op lange termijn kan worden aangehouden, dan is het Montignac-dieet van Kylie Minogue misschien ook voor jou best een interessante keuze.