E-zine

Sonja Bakker

Sonja bakker is een gewichtsconsulente die in Nederland goed bekend is bij het grote publiek. Ze is bekend geworden met haar eigen geschreven boeken over afvallen. Het dieet van Sonja Bakker staat bekend als het dieet waarbij geen calorieën geteld hoeven te worden. Het dieet van Sonja Bakker zorgt ervoor dat er een verandering plaats vindt in het eetpatroon van de deelnemer.

Welke methode gebruikt Sonja Bakker bij haar dieet?

Het dieet van Sonja Bakker gebruikt een methode waarbij het lichaam iedere dag gebalanceerde voedingsstoffen binnen krijgt. Het binnen krijgen van gebalanceerde voedingsstoffen maakt de persoon bewust over wat gezonde voeding is.

Voor het bewust maken van gezonde voeding wordt de schijf van vijf gebruikt. Wanneer iedere dag voeding uit de schijf van vijf wordt gekozen op een gevarieerde manier wordt het lichaam gevoed met gezonde voeding bij het ontbijt, de lunch en het avondmaal. Sonja Bakker staat in haar dieet ook toe om een verantwoord en gezond tussendoortje te eten.

Het Sonja Bakker dieet

Sonja BakkerMet het dieet van Sonja Bakker wordt er op een verantwoorde en gezonde manier lichaamsgewicht kwijt geraakt. Het dieet is een makkelijke manier van afvallen en het is goed vol te blijven houden als het dieet strikt gevolgd wordt zoals Sonja Bakker dat aangeeft.

In de diverse boeken van Sonja Bakker staan de welbekende weekmenu’s. Deze weekmenu’s zijn samengesteld door Sonja Bakker en laten zien dat er gevarieerd en gezond gegeten kan worden bij het ontbijt, de lunch, het avondmaal of het tussendoortje.

Het Sonja Bakker dieet veranderd het eetpatroon op ten duur bij de deelnemer en er zal worden gemerkt dat er lichaamsgewicht verloren gaat tijdens het volgen van het dieet. Sonja Bakker schrijft in haar boeken wel voor dat er naast het diëten gesport dient te worden om tot het gewenste resultaat te komen.

Het dieet schrijft daarnaast voor om 6 dagen te diëten en 1 dag in de week niet, dit om zo op het gewenste resultaat lichaamsgewicht te blijven.

Kortom het Sonja Bakker dieet is een gemakkelijk te volgen dieet om lichaamsgewicht te verliezen. Het enige dat gevraagd wordt is een goede wil en daadkracht om op het gewenste lichaamsgewicht te komen en te blijven. Bezoek hier de website van Sonja Bakker voor meer informatie.