E-zine

Overtuig iedereen van Paleo!

Als je mensen vertelt dat je een nieuw dieet aan het doen bent dan zijn mensen vaak direct geïnteresseerd. Echter als je dan precies uitlegt waar het Paleo dieet op is gebaseerd of wat je allemaal wel of niet mag eten dan zijn de reacties vaak ongekend.

Moet je zoveel vet eten? Geen brood? Geen melk? Kan dat wel goed zijn? Je mag eigenlijk niets eten! Waarom wil je als een oerbewoner gaan eten en leven? Ga je in een grot leven? Is het niet weer zo’n dieet wat er tijdelijk is en waar mensen veel aan uitgeven?

Begrijpelijk…

Natuurlijk is het begrijpelijk hoe mensen reageren. Echter na een tijdje begrijpen ze dat het een erg zinvol dieet is. Zeker als ze zien dat je een paar kilootjes verloren bent en altijd opgewekt en vrolijk bent. Dit komt onder andere doordat je suikerhuishouding meer op peil is. Ook geef je minder geld uit in de supermarkt omdat je de chips, chocolade en alle andere slechte voeding niet in je winkelwagentje of mandje stopt.

Laten we je voorbereiden!

paleoWees voorbereid op de verschillende reacties van iedereen. Laat iedereen maar kletsen en onthoud dat de laatste altijd het hardste lacht. En dat zul jij zijn! Na een dag of twintig zul je meer energie hebben en een stralende huid hebben. Ook zul je minder vet hebben en meer spiermassa. Hierna zullen dezelfde mensen met de negatieve reacties naar je toe komen om je te vragen wat je geheim is. En dat is natuurlijk wel erg leuk! Denk hieraan als je de eerste reacties krijgt van anderen.

De resultaten zullen boekdelen spreken. Wees sterk en trek je niets aan van de blikken in de kantine tijdens het lunchen als je je eigen gezonde hapje uit je tas haalt. Een lekker stukje zalm, een frisse salade! Wie houdt daar eigenlijk nu niet van?

Gebruik hun energie om sterker te worden!

Van iedere opmerking moet je een sterkere bewustwording krijgen en nog meer energie krijgen om het Paleo dieet vol te houden. De Paleo recepten in de Paleo receptenboeken zorgen voor volop heerlijke variaties om het goed vol te houden. Klik hier om meer te lezen over dit receptenboek.

Overtuig mensen! Het is en blijft moeilijk.

De enige manier om iemand te overtuigen van bijvoorbeeld het Paleo dieet is door het resultaat te zien. Zien is overtuigen. Met woorden alleen is het moeilijk om andere mensen te overtuigen. Resultaten spreken echter duizend keer sterker dan woorden.

Zorg dus dat je de Paleo recepten iedere dag net wat lekkerder weet te maken. En zorg dat je nog binnen een maand alle ogen op je gericht krijgt en dat iedereen zich zal afvragen wat je aan het doen bent!

Je kunt ook de Paleo recepten heel geheimzinnig gaan maken, waardoor men heel nieuwsgierig wordt en men meer wil weten over het Paleo dieet. Hierna kun je ze mogelijk wat sneller en beter overtuigen van de voordelen!