Eten en Drinken

Groene thee

Groene thee komt van oorsprong uit Japan waar het al eeuwen lang gedronken wordt omdat groene thee de gezondheid bevorderd en de thee zal levensverlengend zijn. Groene thee behoudt haar natuurlijke stoffen bij het productie proces, waardoor groene thee vol gezonde en waardevolle stoffen zit. In groene thee zitten veel vitamines en mineralen.

Groene thee kan bij veel dingen goede uitwerkingen hebben en kan zelfs een helpende hand bieden bij het afvallen. Groene thee helpt namelijk de stofwisseling te verhogen in het lichaam waardoor overgewicht tegen zou worden gegaan of afgeremd zou worden. Groene thee helpt niet het hongergevoel weg te nemen maar zorgt er wel voor dat voedingsmiddelen niet gemakkelijk worden opgenomen in het lichaam.

Groene thee

Groene thee

Daarnaast bevordert groene thee de vetverbranding in het lichaam en zal het vetpercentage gereduceerd worden door groene thee voor langere tijd te drinken. De stof EGCC is de stof in de groene thee die voor de vetverbranding en het verhogen van de stofwisseling zorgen.

Groene thee is ook gezond om te drinken als er maar niet te veel van gedronken wordt, want er zit in de thee ook cafeïne net zo als bij koffie maar dan in mindere mate. De groene thee is gezond omdat het de cholesterolgehalte verlaagd en de vetverbranding verbeterd.

Daarnaast zou groene thee een kalmerende werking hebben en zit het boordevol antioxidanten. De antioxidanten versterken de weerstand van het lichaam.

Om afname van het lichaamsgewicht te realiseren met groene thee is het van belang dagelijks maximaal 5 koppen groene thee te drinken, zonder suiker. Drink naast de groene thee ook water, maar geen andere dranken. Eet gezond bij het drinken van de groene thee, 3 maaltijden per dag en zorg er voor dat het lichaam in beweging komt.