Dieet

Paleo recepten maken? Het kan al binnen 15 minuten!

Paleo koken hoeft zeker niet ingewikkeld te zijn. En mensen die denken dat het bereiden van een verantwoorde paleo maaltijd veel tijd in beslag neemt, hebben het fout. Speciaal voor deze mensen heeft Mitchel van Duuren een nieuw paleo product op de markt gebracht: Het paleo in 15 minuten kookboek. »

Ben jij al bekend met het paleo dieet?

De mensen die al bekend zijn met het paleo dieet en wellicht al één of enkele paleo producten hebben aangeschaft, hoef ik niet meer te vertellen dat het paleo dieet het dieet is van dit moment. Deze mensen weten al dat het leven volgens de paleo richtlijnen niet alleen een dieet is, maar een complete lifestyle!

Er zijn al talloze succesverhalen bekend van mensen die hun leven compleet hebben veranderd, enkel doordat ze met kleine aanpassingen in hun voedingspatroon een gezonder leven zijn gaan leiden.

Leven als een oermens met paleo

Voor de mensen die nog niet erg bekend zijn met het paleo dieet zal ik nog even in het kort de uitgangsposities opsommen. Het belangrijkste uitgangspunt van dit dieet is dat je alleen maar voedingsstoffen binnen krijgt die je ook daadwerkelijk nodig hebt.

Met het paleo dieet ga je terug naar de oertijd. Je gebruikt biologische groenten, fruit, vlees, noten en zaden net als onze voorvaderen in de oertijd. Op die manier voel zul je net zo slank, fit en energiek zijn als de oermensen.

Voor elk wat wils

Nu zul je vast denken dat het lastig zal zijn om steeds lekkere paleo recepten te blijven maken die verantwoord zijn en ook nog eens lekker. En inderdaad, dat is ook zo! Speciaal voor deze mensen heeft Mitchel (auteur) alle geschikte recepten bij elkaar gezocht. Misschien ben je al bekend met de paleo toetjes en snack recepten en misschien heb je ook al weleens recepten geprobeerd uit het 101 paleo recepten kookpakket. Maar veel recepten uit deze paleo pakketten kosten veel tijd.

Nu is er ook voor de mensen die niet zo lang in de keuken willen staan en toch iedere avond een lekkere paleo maaltijd willen serveren, een nieuw pakket op de markt gebracht. Het Paleo in 15 minuten kookboek (bekijk het hier).

Een paleo maaltijd binnen 15 minuten op tafel? Dat kan!

Mitchel van Duuren is de samenwerking aangegaan met Sjanett de Geus, ook een paleo goeroe. Zij is sinds een aantal maanden ook een fanatiek paleo’er en houdt ervan om nieuwe paleo maaltijden de bedenken, samen te stellen en te fotograferen.

De samenwerking tussen Mitchel en Sjanett bleek een geweldig succes en samen hebben zij een nieuw boek op de markt gebracht. Het 15 minuten paleo boek bevat meer dan 100 pagina’s met heerlijke recepten die ook nog eens binnen 15 minuten te bereiden zijn!

Paleo in 15 minuten recepten

Maar dat is niet alles!

Wanneer je nu het boek bestelt ontvang je naast dit boek ook nog een extra bonus: Het paleo keuken basics boek. Een boek vol met basisrecepten die je als beginnende paleokok zeker goed kunt gebruiken. En als klap op de vuurpijl ontvang je ook nog eens 25 makkelijke paleo succestips die voor de beginnende, maar ook voor de gevorderde paleo enthousiast een ‘must have’ zijn.

koopnu

Begin nu en ontdek alle voordelen van het paleo dieet zelf.
Voor een kleine eenmalige investering ben je al eigenaar van dit prachtige kookboek.