Dieet E-zine

NIEUW! Weet wat je eet met de paleo planner!

Loop jij ook weleens in de supermarkt en weet je niet wat je nu weer uit de schappen moet pakken om in je winkelwagentje te leggen? Wil je graag je paleo doelstellingen behalen, maar weet je absoluut nog niet hoe? Heb jij soms moeite met het koken van paleo recepten en heb je een duidelijk stappenplan nodig? Dan hebben we hier de oplossing voor: De paleo planner!

Wat is de paleo planner?

De paleo planner is een handige tool die jou helpt om jouw paleo doelstellingen te behalen. Met de paleo planner hoef je nooit meer zelf te bedenken wat je moet eten en sta je niet meer minutenlang voor de schappen in de supermarkt te turen om een goede en verantwoorde keuze te maken.

De paleo planner helpt jou altijd de juiste boodschappen voor de juiste paleo recepten in huis te hebben. Daarnaast helpt deze tool je door middel van een gemakkelijk stappenplan de paleo gerechten op de juiste manier te bereiden.

Ben jij het paleo avontuur al eerder aangegaan en loop je soms vast in de keuzes voor een gezonde en makkelijk te bereiden maaltijd? Of wil jij binnenkort starten met De Paleo Revolutie? Dan mag deze tool niet ontbreken!

Wat krijg je als je de paleo planner bestelt?

Natuurlijk wil je weten wat je ontvangt wanneer je nu de paleo planner tool gaat bestellen. Dat zal ik je vertellen! Allereerst krijg je een fantastische app voor op jouw smartphone! Met deze applicatie heb je altijd de juiste ingrediënten voor een heerlijke paleo maaltijd in je zak zitten! Dat is makkelijk wanneer je naar de supermarkt of naar een andere winkel gaat om inkopen te doen.

Altijd de juiste ingrediënten bij de hand. Wie wil dat nu niet?

paleo planner smartphone iphone

Maar dat is niet alles!

Bestel nu de paleo planner en je krijgt ook nog eens toegang tot een speciaal member gedeelte op de paleo planner website. Op dit ledengedeelte worden regelmatig nieuwe recepten geüpload van paleo gerechten. Van eenmalige maaltijden tot complete weekmenu’s, zodat je nooit hoeft na te denken wat je die avond voor verantwoorde maaltijd op tafel moet zetten.

Het paleo planner ledengedeelte is een ware community! Maak contact met andere paleo planner members en wissel ervaringen, recepten en ideeën uit!

Paleo community

Begin met de paleo planner en ontdek een nieuwe lifestyle

De mensen die met paleo zijn begonnen hebben als het ware een nieuwe lifestyle ontdekt. Met de paleo recepten kun je op een gezonde manier veel kilo’s afvallen. Er zijn al veel succesverhalen bekend van mensen die snel veel kilo’s kwijt zijn geraakt door middel van paleo. Met de paleo planner heb je nog meer controle over je manier van leven. Je hebt als het ware een personal coach in je zak zitten!

Bestel nu en profiteer van een eenmalige aanbieding. De eerste 100 leden krijgen een fantastische korting. In plaats van €19,95 betalen zij maar €9,95 p.m! Vele malen goedkoper dan een personal coach!