Dieet

Paleo voor kinderen: Zo moet het!

Uit onderzoek is gebleken dat sinds dit jaar kinderen een lagere levensverwachting hebben dan wij zelf. Dat baart ons zorgen!

De reden die de wetenschappers hiervoor geven is de overconsumptie van voedingsmiddelen met gifstoffen erin verwerkt zoals gluten, lactose, bewerkte suikers in de vorm van zoet en smaakstoffen en nog veel meer andere stoffen.

Suiker, gluten en zieke kinderen

Suiker is tegenwoordig bij kinderen misschien wel het meest verslavende dat er is. Wist u dat kinderen tegenwoordig 17 keer meer suiker binnenkrijgen dan kinderen 100 jaar geleden? Ook gluten eten we tegenwoordig 6 keer meer dan vroeger. Veel kinderen raken hier allergisch voor. Dat kan nooit goed zijn! Jij en je kinderen worden langzaam ziek.

Help jouw kind NU van zijn overgewicht af!

Er is een oplossing! KLIK HIER.

Kinderen hebben veel overgewicht en op een veel jongere leeftijd dan welke generatie dan ook. Het bewijs is de toename aan kinderdiabetes. Een ziekte waar we tot voor kort nog NOOIT van gehoord hadden.

Wat wij onze kinderen te eten geven heeft enorm veel invloed op hun gezondheid, kwaliteit van het leven en uiteindelijk hun toekomst.

Met Paleo gaan kinderen weer gezond eten

Ze Merken Niet Eens Dat Ze Paleo Maaltijden Eten!
Je hebt vast al gehoord van de paleo lifestyle of je hebt op deze site al meerdere artikelen hierover gelezen. Op het paleomenu staan vooral biologische groenten, fruit, vlees, noten, zaden etc.Voeding die uit de natuur komt. Die je lichaam sterk en energiek maakt in plaats van zwak en ziek.

Toegegeven… Kinderen willen niet altijd gezond eten. Maar met het boek Paleo Kids willen ze dit wel! Maaike en Mitchel (de auteurs) hebben gerechten waar kinderen dol op zijn omgetoverd tot een Paleo-proof variant. Klik hier om Paleo voor kinderen te ontdekken » Luister niet meer naar reclame’s opgezet door grote (op winst beluste) voedingsmaatschappijen. Maar kies zelf!

Paleo Kids is een prachtig Paleo receptenboek die de nadruk legt op moeders met kinderen die niet goed weten hoe ze hun kind mee kunnen laten eten met het Paleo dieet. Het boek is er gekomen na uitdrukkelijke vraag van bestaande Paleo klanten: allemaal mensen die manieren zochten om kinderen gezonder te doen leven.

Breng het plezier in eten weer terug in de familie met Paleo voor kinderen »