Dieet

Modifast dieet: introductie

Het Modifast dieet: Wat is het?
Modifast biedt een keuze uit 3 verschillende diëten waarbij de deelnemer zelf de keuze kan maken. De 3 diëten van Modifast zijn het intensive, het protiplus en het snack&meal dieet.

Modifast intensive dieet:

Het Modifast intensive dieet is er voor mensen die actief en op een verantwoorde manier willen gaan afvallen. Het dieet bestaat uit 3 maaltijden per dag waarbij maar dagelijks 500 calorieën tot het lichaam worden genomen.

De 3 maaltijden per dag bij het intensive dieet bestaan uit shakes, puddingen of muesli repen. Deze moeten worden ingenomen tijdens het ontbijt, de lunch en het avondmaal.

Het Modivast intensive dieet bestaat in totaal uit 3 fasen, namelijk fase A, B en C.

Fase A: intensive afvallen

Fase A zal in zijn totaal tussen de 1 á 3 weken duren en is afhankelijk van hoeveel lichaamsgewicht verloren moet gaan. In deze fase is bij het ontbijt, lunch en avondmaal alleen maar toegestaan om een shake, pudding of muesli reep te eten. Wanneer er een gevoel van honger optreedt, mag er wat rauwkost gegeten worden.

Het is ook belangrijk bij het intensive dieet dat er dagelijks 1,5 liter calorievrije drank wordt gedronken zoals water. Door het drinken van water kan het lichaam afvalstoffen afvoeren. In fase A zal het lichaam overtollig lichaamsvet afbreken en hierdoor treedt gewichtsverlies op.

→ Bekijk hier alle Modifast producten (Bol.com) »

Fase B: afvallen en een uitgebalanceerd eetpatroon eigen maken

In fase B wordt het overtollig lichaamsvet nog steeds afgebroken, maar nu worden nog maar 2 maaltijden vervangen door een shake, mueslireep of pudding. De andere maaltijd die ingenomen mag worden moet een calorievrije maaltijd betreffen.

In fase B is het nog steeds van belang om 1,5 liter calorievrije drank te drinken om afvalstoffen af te voeren. Fase B zal in zijn totaal 2 weken duren.

→ Bekijk hier alle Modifast producten (Bol.com) »

Fase C: stabiliseren van het gewicht en op gewicht blijven

modifast shakesFace C van het intensive dieet begint als het streefgewicht is behaald en wordt er gezorgd om het gewicht te stabiliseren

De shake, mueslireep of pudding zijn nu niet meer de vervangers van het ontbijt, lunch en avondmaal. Nu mogen er 3 caloriebeperkte maaltijden worden in genomen. Het blijft van belang om dagelijks te houden aan caloriebeperkte maaltijden en het in nemen van 1,5 liter calorievrije drank.

→ Bekijk hier alle Modifast producten (Bol.com) »

Modifast ProtiPlus dieet

Het ProtiPlus dieet van Modifast is een eiwitrijk dieet en daarbij is het goed voor de spieren in het menselijke lichaam. Het ProtiPlus dieet hanteert een methode van 3 dagen intensief diëten en 2 dagen licht diëten en in het weekend mag er normaal gegeten worden. Het Protiplus dieet is een dieet dat gemakkelijk vol te houden is en het gaat een jojo effect tegen.

Het Modifast ProtiPlus dieet heeft 3 fasen in 1 week, om tot het gewenste lichaamsgewicht te komen mogen de fasen zo vaak als nodig is worden herhaald. De methode voor dit dieet zorgt ervoor dat het lichaam niet went aan het dieet en geen vetreserves kan gaan aanleggen.

Modifast Snack&Meal

Wanneer er licht gewichtsverlies moet op treden is het modifast Snack&Meal dieet aan te raden. Het dieet is simpel en snel in gebruikt te nemen, want een maaltijd hoeft alleen maar vervangen te worden met een maaltijdreep of een drinkmaaltijd.

Het Modifast Snack&Meal dieet wordt vaak gebruikt voor een vakantie of na feestdagen. Het Snack&Meal dieet kan altijd gebruikt worden en kan worden voortgezet zolang als het nodig is. Klik hier om alle Modifast producten te bekijken.