Dieet

Gezond genieten met paleo desserts

Veel mensen willen gezonder leven. Minder vet eten, gezonder voedsel eten, afvallen, meer sporten en genieten van het leven.

Een hoop mensen denken dat wanneer ze bovenstaande punten willen realiseren, dit alleen maar kan door een streng dieet te volgen en zichzelf duidelijke en strenge regels op te leggen. Een lekker dessert of een snack past dan niet in dit dieet. Dat is echter niet altijd waar!

We leggen uit dat je bovenstaande punten zeker kunt realiseren en toch kunt blijven genieten van het leven! Want dat is wat iedereen natuurlijk graag wilt.

Gezond genieten met paleo!

Het paleo dieet is ervoor ontwikkeld dat mensen gewoon lekker kunnen blijven eten, zich gezond voelen, kilo´s kwijtraken en meer energie hebben zonder dat ze hier grote dingen voor hoeven te laten. Het paleo dieet is een dieet waarbij je heerlijke maaltijden kunt blijven maken die erg lekker en gezond zijn.

Op die manier kun je dus gezond blijven genieten van het leven.

Paleo desserts, gezond genieten!

Neem nu bijvoorbeeld de paleo nagerechten. Dacht je vroeger altijd dat je het dessert eigenlijk beter kon laten staan na de hoofdmaaltijd, omdat je dacht dat deze vol zaten met calorieën en slechte voedingsstoffen? Dan had je het mis! Het kan ook anders.

Nu is er een paleo receptenboek (klik voor meer info ») dat het mogelijk maakt om gezonde desserts te maken die erg lekker zijn, maar die voldoen aan de eisen van het paleo dieet. Lekkere nagerechtjes eten en afvallen dus!

Er zijn in dit boek genoeg mogelijkheden om gezonde varianten te maken. Daarnaast is het nog leuk ook! Verras je gasten, je vrienden, familie of jezelf met deze heerlijke toetjes. Leuk om te serveren en op te eten, maar ook natuurlijk om zelf te maken!

Snacks en tussendoortjes? Met paleo kan het.

  • Verlang jij weleens naar een lekker tussendoortje, maar laat je deze dan staan omdat je toch met een schuldgevoel blijft zitten?
  • Gebeurt het jou ook weleens dat je net iets te veel tussendoortjes hebt gegeten en hierdoor geen zin meer hebt in een avondmaaltijd?
Dan biedt paleo voor jou de uitkomst. Met paleo mag je namelijk wel snoepen!

Vaak bevatten tussendoortjes erg veel calorieën die ongezond zijn. De vele suikers en slechte koolhydraten zorgen ervoor dat je korte tijd geen hongergevoel meer hebt, echter zorgen deze er ook voor dat je buik in omtrek toeneemt. En dat wil je natuurlijk niet.

Zondigen mag met de paleo snacks

Gelukkig staat de wetenschap niet stil en ook de voedingswetenschappers blijven onderzoek doen naar voedingsstoffen en hun functies. Zo weten we nu bijvoorbeeld hoe we lekkere tussendoortjes kunnen maken zonder dat deze vol zitten met slechte stoffen, zoals suikers en vetten.

De paleo snacks zijn hier een voorbeeld van. Is het niet heerlijk om af en toe het gevoel je hebben te zondigen, terwijl je eigenlijk gewoon erg gezond bezig bent?

Met de paleo toetjes en snack recepten hoef je niet meer bang te zijn dat je zondigt. Wanneer je de juiste ingrediënten gebruikt, kun je best af en toe een lekker tussendoortje nemen. Met het paleo receptenboek kun je afvallen, gezonder leven, je fit voelen en bovenal genieten van het leven zonder schuldgevoel!