Dieet

Afvallen met Paleo desserts en snacks!

paleo desserts

Wie houdt er nu niet van een heerlijk dessert of tussendoortje? En ook als je de Paleo recepten doorneemt zul je ontdekken dat er volop Paleo recepten zijn om heerlijke snacks en desserts te maken. En dat is misschien iets wat je bij veel diëten eigenlijk niet verwacht.

Het is echter wel goed mogelijk bij de Paleo recepten. Sla de Paleo receptenboeken maar open om het te ontdekken. Paleo zorgt ervoor dat je een gezonde levensstijl krijgt. En dat wil niet zeggen dat je niet meer van het leven mag genieten. De Paleo recepten houden ook rekening met lekkere desserts. Het Paleo toetje!

Waar wordt het van gemaakt?

De Paleo desserts worden ook van de oervoeding gemaakt. Oervoeding zijn groenten, fruit, noten, zaden, eieren, vis, schaaldieren, schelpdieren, mager vlees en ook honing. Misschien niet iets waar je direct een toetje van gaat maken, maar de juiste combinaties kunnen verrassend lekker zijn.

Begin nu met de paleo desserts

Lekkere snacks ervaringen en voorbeelden

Je kan ook heerlijke snacks en tussendoortjes maken van de oervoeding ingrediënten. In de Paleo receptenboeken tref je ze regelmatig aan. Het Paleo dieet ziet er mogelijk nu opeens al een heel stuk anders uit.

Wie houdt er nu immers niet van een tussendoortje of een toetje! Bij het Paleo dieet is het allemaal mogelijk.

paleo desserts ervaringen
Paleo dessert ervaring Ilse

Een lekkere amandelcake!

Een van de toetjes die je kunt maken is een amandelcake. Ook kun je chocolade chip cookies maken of blueberry muffins. En wat dacht je van fruit ijsjes?

Laten we de fudge met pecannoten met je doornemen. Je hebt voor vier tot zes porties 120 gram gesmolten cacao boter nodig, vijfenzeventig gram cashew noten, tachtig gram gesmolten cocosboter, vijfenveertig gram pecannoten, vier eetlepels kokosnectar of suiker, een theelepel vanillepoeder en zes druppels stevia.

Als je alle ingrediënten hebt dan mix je ze allemaal samen in een keukenmachine tot een mooie massa. Hierna kun je het in een schaal gieten. Je besprenkelt het met de gehakte pecannoten. Hierna gaat het de koelkast in voor vijf uurtjes om daarna lekker te smullen! Het is heerlijk!

En er kan nog veel meer!

Er zijn eigenlijk nog veel meer mogelijkheden om volop te genieten van de heerlijkste Paleo toetjes. Kies voor het juiste Paleo receptenboek en ontdek wat er allemaal kan. Je zult de meest heerlijke toetjes en ook snacks kunnen maken.

voorbeelden van paleo snacks en desserts

Lekker genieten.

Wij kunnen je garanderen dat ook jij van de Paleo recepten zult smullen. En ze zijn niet moeilijk om te bereiden. Misschien moet je even zoeken waar je alle ingrediënten kunt krijgen. We moeten eerlijk zijn dat het niet altijd gemakkelijk kan zijn om ze te vinden. Als je echter een goed Paleo toetjes receptenboek hebt dan zullen ze je ook van vele tips voorzien waar je de ingrediënten kunt kopen.

We wensen je veel plezier met het koken en het opeten van je Paleo toetjes!

Paleo snacks receptenboek kopen